Proizvodi

Nutrino Lab

Vaša prečica do zdrave užine

Potpuno prirodne zdrave užine i osvežavajući sokovi Nutrino Lab od 100% voća i povrća, visoko nutritivnih vrednosti i bez dodatih šećera, nastali su u želji da voće iz dvorišta i tropskih krajeva, bude svima dostupno tokom cele godine.

Nutrino Lab pire miksevi su vaša prečica do svežeg voća i povrća upakovanih u jedinstvenu pauč ambalažu koja čuva svežinu, miris i sve nutritivne vrednosti voća i povrća.

Voće i povrće sertifikovanih uzgajivača koje pretvaramo u voćne i funkcionalne pire mikseve, potpuno su zdrava užina praktična za poneti, tako da su vam uvek pri ruci bilo da ste u kancelariji, parku ili na treningu.

Zbog inovativne tehnologije proizvodnje, Nutrino Lab pire miksevi bogati su vitaminima, mineralima i antioksidansima voća i povrća i idealna su užina tokom celog dana.

Bilo da vam je potrebna zdrava prečica do voća, dodatna energija ili da se razbudite, Nutrino Lab voćni i funkcionalni pire miksevi zadovoljiće različite energetske potrebe zbog idealno izbalansiranih ukusa čistog voća i povrća.

Nutrino Lab sokovi su pravo osveženje uz koje ćete imati osećaj da ste upravo okusili sveže ubranu jabuku, šljivu, malinu ili dunju.

Praktičan za poneti, Nutrino Lab proizvodi su zdravi i hranljivi, ne sadrže aditive i konzervanse, uvek su sveži i neodoljivo ukusni. Izaberite svoj omiljeni miks voća, razbijte monotoniju i uživajte u zadovoljstvo zbog koga se ne kajete!

 

 

Posetite sajt brenda klikom na logo niže