Baby Food Factory proglašena za investiciju godine

Na svečanoj ceremoniji, izvršnom direktoru naše kompanije Željku Ciganoviću, nagradu je uručio Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije.

Nagrada se, u prvoj polovini svake godine, dodeljuje kompaniji koja je u prethodnih dvanaest meseci realizovala inovativni, društveno korisni i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

- Nagrada za investiciju godine je našoj kompaniji poseban vid priznanja i dokaz da je Baby Food Factory prepoznat kao projekat koji doprinosi vraćanju domaće industrije dečije hrane na mesto koje zaslužuje, ali i poboljšanju izvoznih potencijala u ovom segmentu. Ova investicija zaista predstavlja značajan iskorak na ovdašnjem tržištu dečije hrane, jer smo doneli nove standarde u proizvodnji i potrošačima ponudili visokokvalitetnu i zdravu dečiju hranu. Naši proizvodi već trasiraju put na tržištima regiona i Zajednice nezavisnih država, a imajući u vidu da je završena tek prva faza investiranja, u godinama koje su pred nama očekuju nas dodatna ulaganja, proširenje asortimana i osvajanje novih tržišta. Naročito smo ponosni na činjenicu da je reč o domaćoj investiciji, zahvaljujući kojoj u našoj zemlji imamo modernu fabriku koja može da stane rame uz rame sa velikim svetskim proizvođačima, a roditeljima i najmlađima ponudi najviši kvalitet - rekao je Željko Ciganović, prilikom uručenja priznanja.

Više informacija pročitajte na linku


Objavljeno: 28.03.2019