Naše kolege van radnog mesta

Tim Fabrike dečje hrane čine stručnjaci različite starosne dobi, obrazovanja i profila. Ono što nas sve povezuje su vrednosti naše kompanije i isti cilj – proizvodnja i razvijanje  kvalitetnih, zdravih i bezbednih proizvoda za naše najmlađe. A ono po čemu se svako od nas razlikuje su naši hobiji, veštine, talenti i interesovanja. U našem timu ima dosta kolega sa raznim hobijima i ljubavi koju prema njima gaje, a ovo su samo neki od njih.

Jelica Đorđević, ručni paker u proizvodnji i majstor dekupaž tehnike

Jelica ima veoma zanimljiv hobi koji je pretvorila u dodatni posao - već pet godina se bavi izradom predmeta dekupaž tehnikom. Počela je da izrađuje predmete kao poklone za drage ljude u svom okruženju, a danas su njeni radovi traženi, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Dodatno znanje o ovoj veštini sticala je na brojnim radionicama, a svakom predmetu posvećuje posebnu pažnju, vodeći računa o najsitnijim detaljima, jer izuzetno voli svoj hobi i uživa u radu.

Lela Nikolić, ručni paker u proizvodnji i majstor za heklanje

Još jedna naša koleginica bavi se kreativnom i pomalo zaboravljenom tradicionalnom veštinom – heklanjem, za koju kaže da je naučila od mame i bake. Lela Nikolić, ručni paker u našoj proizvodnji ovladala je raznim tehnikama heklanja, pa se u njenoj kolekciji radova mogu naći najrazličitiji odevni predmeti, prekrivači, nakit, kao i dečje igračke. 

Ivan Grulović, senior operater u proizvodnji i DJ

Ivan Grulović, senior operater u proizvodnji, već godinama nastupa kao DJ. Nastupao je sa najvećim muzičkim domaćim i stranim zvezdama, na velikim koncertima i festivalima. Ivan kaže da voli svoj hobi i da mu nije teško da bude budan uveseljavajući druge i praveći lepe uspomene.

Nikola Petrović, menadžer nabavke i maratonac

Kada se ne bavi zahtevnim procesima nabavke sirovina i repromaterijala, našeg menadžera nabavke Nikolu Petrovića, možete videti na polumaratonima i trkama. Nikola ističe da se ljubav prema ovom sportu desila slučajno, kada je posle napornog dana, bez ikakve pripreme “na svežinu” istrčao 10km. Prolazak kroz cilj polumaratona u Beogradu je nezaboravan doživljaj koji će pamtiti, a svaka trka mu je nov izazov, i svaki lični rekord nova pobeda. Do sada je istrčao preko 20 polumaratona.


Objavljeno: 18.02.2021