Novo Nutrino mlekce - ukusno i sito!

Fabrika dečje hrane (BFF) je i novu 2021. godinu započela inovacijama i dodatnim širenjem portfolija svojih Nutrino proizvoda, i od nedavno je na tržištu dostupan novi ukus jednog od najomiljenijih proizvoda naših potrošača – Nutrino Mlekca – pirinčana kaša bez glutena.

Od kada se pre više od dve godine pojavila kao potpuno inovativan proizvod na našem tržištu, ova tečna žitna kaša, već spremna za upotrebu, namenjena bebama sa navršenih 6 meseci, postala je jedan od najtraženijih Nutrino proizvoda. Idealna je za konzumiranje i kod kuće i u pokretu,  jer dolazi u  Tetra Pak pakovanju. Sadrži mleko i žitarice koje zbog obilja vlakana daju osećaj sitosti detetu, a dodatno je obogaćena inulinom koji povoljno utiče na imuni sistem i probavu, kao i vitaminima i mineralima, što je čini nezamenjivom u periodu rasta i razvoja deteta.

Novo mlekce – pirinčana kaša dolazi u pakovanju od 200ml, a kao još jedan u nizu bezglutenskih proizvoda u Nutrino portofliju, potvrđuje posvećenost kompanije kreiranju zdravih, prirodnih i bezbednih obroka za najmlađe.

Dodatna vest je da su dobro poznati ukusi mlekca - ovas u kombinaciji sa bananom i ovas u kombinaciji sa keksom od sada su dostupni u novom, redizajniranom modernom pakovanju, nepromenjenog sastava.

Strateško opredeljenje kompanije ka razvoju novih proizvoda i kontinuiranom širenju portfolija, nastavlja se i u 2021. godini, a Mlekce je jedan od prvih proizvoda koji je dobio novi ukus i redizajn pakovanja.


Objavljeno: 10.02.2021